Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко градуса показва уреда ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщение[ATTACH]54950[/ATTACH]
Нещо съм в дилема колко градуса показва че е температурата на водата 100 или 110гр ?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеМерси много за отговорите,
Като се погледне уреда между 80гр и 120гр това деление е за 110гр.
Но пък втората степен на перката вклъчва малко преди него(тоест на 97гр.) и би трябвало да е 100гр.145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Някой може ли да ми нарисува на тая снимка къде като е стрелката трябва да пусне първа степен и къде втора. Че нещо ме съмнява да имам 1ва степен, но пък разбрах, че ако нямам първа степен не значи не се включва перката, просто вместо първа се включва втора, но на градусите за първа степен.
Мерси предварително
Comment
-
Това за първа ли трябва да е? При мен една идея над това положение ми се пуска перката, не знам на коя степен, но чувам релето да цъка и се разтриса колата, ако няма музика и съм със свален прозорец даже се чува перката. Но ми е интересно първа или втора степен е това
Пуска се за малко и спира, като съответно е свалила темепратурата една идея под положението на снимката, но това ми се случва често в жегите. По принцип си седи на 1мм над делението за 80 градуса
Comment
-
ако чуваш реленцето да ти цъка,значи пуска първа степен(релето за втора степен е при перката)Щом се усеща промяна в оборотите значи пуска втора степен...Най-вероятно реустата(не съм сигорен,че така се нарича)е или клеасал или заминал.Намира се от ляво под перкатаАз съм сменил датчика за включване степените на перката с такъв,който ги пуска по-рано и при тази темп. бързите ми вече са пуснати
Дълго време имахме проблеми с охлаждането и горе долу ми е ясна систематапитай ако има нещо
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеако чуваш реленцето да ти цъка,значи пуска първа степен(релето за втора степен е при перката)Щом се усеща промяна в оборотите значи пуска втора степен...Най-вероятно реустата(не съм сигорен,че така се нарича)е или клеасал или заминал.Намира се от ляво под перкатаАз съм сменил датчика за включване степените на перката с такъв,който ги пуска по-рано и при тази темп. бързите ми вече са пуснати
Дълго време имахме проблеми с охлаждането и горе долу ми е ясна систематапитай ако има нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщениеКакъв датчик сложи, колега? От каква кола, с какви параметри е?тук във форума ми бяха казали,че са съвместими.С няколко градуса по-рано пуска перките но ще те излъжа,точно с колко.Ще сляза утре до мазето да видя стария датчик...то там си пише кога ги пуска.Ладовият е с 3-4градуса по-рано
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
Comment