Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко градуса показва уреда ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко градуса показва уреда ?

Click image for larger version

Name:	Табло 146.JPG
Views:	1
Size:	82.8 Килобайта
ID:	2374306
    Нещо съм в дилема колко градуса показва че е температурата на водата 100 или 110гр ?
    146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщение
    [ATTACH]54950[/ATTACH]
    Нещо съм в дилема колко градуса показва че е температурата на водата 100 или 110гр ?
    100...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

100 Неотбелязаните деления са през 20 градуса.
      sigpic33201
      930 Quattroporte

Comment

Мерси много за отговорите,
        Като се погледне уреда между 80гр и 120гр това деление е за 110гр.
        Но пък втората степен на перката вклъчва малко преди него(тоест на 97гр.) и би трябвало да е 100гр.
        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщение
          Мерси много за отговорите,
          Като се погледне уреда между 80гр и 120гр това деление е за 110гр.
          Но пък втората степен на перката вклъчва малко преди него(тоест на 97гр.) и би трябвало да е 100гр.
          Не е 110. 80 - 100 -120
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Някой може ли да ми нарисува на тая снимка къде като е стрелката трябва да пусне първа степен и къде втора. Че нещо ме съмнява да имам 1ва степен, но пък разбрах, че ако нямам първа степен не значи не се включва перката, просто вместо първа се включва втора, но на градусите за първа степен.
            Мерси предварително

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:17.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Това за първа ли трябва да е? При мен една идея над това положение ми се пуска перката, не знам на коя степен, но чувам релето да цъка и се разтриса колата, ако няма музика и съм със свален прозорец даже се чува перката. Но ми е интересно първа или втора степен е това
                Пуска се за малко и спира, като съответно е свалила темепратурата една идея под положението на снимката, но това ми се случва често в жегите. По принцип си седи на 1мм над делението за 80 градуса
                Attached Files

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:18.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Колега мерси за отговора, значи е така, както предполагах - директно 2ра степен, просто ме притесняваше температурата, на която се пуска, но явно е нормално

Comment

ако чуваш реленцето да ти цъка,значи пуска първа степен(релето за втора степен е при перката)Щом се усеща промяна в оборотите значи пуска втора степен...Най-вероятно реустата(не съм сигорен,че така се нарича)е или клеасал или заминал.Намира се от ляво под перката Аз съм сменил датчика за включване степените на перката с такъв,който ги пуска по-рано и при тази темп. бързите ми вече са пуснати

Дълго време имахме проблеми с охлаждането и горе долу ми е ясна системата питай ако има нещо
                      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                        ако чуваш реленцето да ти цъка,значи пуска първа степен(релето за втора степен е при перката)Щом се усеща промяна в оборотите значи пуска втора степен...Най-вероятно реустата(не съм сигорен,че така се нарича)е или клеасал или заминал.Намира се от ляво под перката Аз съм сменил датчика за включване степените на перката с такъв,който ги пуска по-рано и при тази темп. бързите ми вече са пуснати

Дълго време имахме проблеми с охлаждането и горе долу ми е ясна системата питай ако има нещо
                        Какъв датчик сложи, колега? От каква кола, с какви параметри е?
                        Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                          Какъв датчик сложи, колега? От каква кола, с какви параметри е?
                          от Лада тук във форума ми бяха казали,че са съвместими.С няколко градуса по-рано пуска перките но ще те излъжа,точно с колко.Ще сляза утре до мазето да видя стария датчик...то там си пише кога ги пуска.Ладовият е с 3-4градуса по-рано
                          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                          sigpic

Comment

Working...
                          X